Πώς Μπορείς να Καθαρίσεις τα Καστόρινα - Σουέτ Παπούτσια Μόνη σου;

Στο Doyens Club θέλουμε να φροντίζουμε την γυναίκα το ίδιο καλά με τον άνδρα. Καθημερινά δεχόμαστε μηνύματα από φίλες μας που ρωτούν: «Πώς μπορώ να καθαρίσω τα καστόρινα ή σουέτ παπούτσια μου; Ισχύει για τον καθαρισμό ότι και στα ανδρικά καστόρινα;»

Για να σε βοηθήσουμε, σου παρουσιάζουμε τον κατάλογο με όλα τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστείς για να καθαρίσεις μόνη σου τα καστόρινα στο σπίτι!

Προετοιμασία 

Προτού ξεκινήσεις, πρέπει να προετοιμάσεις το έδαφος βγάζοντας τα κορδόνια (αν πρόκειται για oxford ή sneakers) και τυχόν πρόσθετα αξεσουάρ. Επίσης θα ήταν καλό χρησιμοποιώντας την βούρτσα για σουέτ να αφαιρέσεις την σκόνη με ευθείες κινήσεις, ασκώντας ελαφρά πίεση.

Τα Προϊόντα που θα Χρειαστείς

Εξειδικευμένο προϊόν για παπούτσια σουέτ. Αφαιρεί αποτελεσματικά την σκόνη και την βρωμιά από τους πόρους του δέρματος. Απλά ανακάτεψε 10 ml σε ένα μικρό δοχείο με χλιαρό νερό και τρίψε με κυκλικές κινήσεις όλο το παπούτσι, ένα ένα!

Προϊόν 2:  Βούρτσα για σουέτ παπούτσια.

Αν και το καθαριστικό για σουέτ περιέχει ένα μικρότερου μεγέθους βουρτσάκι, θα μπορέσεις να κάνεις την διαδικασία πιο εύκολα με το κατάλληλο εργαλείο.

 

καθαρισμός καστόρινων παπουτσιών

 

Μετά την αποτελεσματική απορρύπανση του δέρματος το επόμενο βήμα είναι η βαφή για σουέτ παπούτσια. Από μια απόσταση 15-20 cm δοκίμασε το σπρέι που θα ανανεώσει το χρώμα του δέρματος. Αν πάλι δεν βρίσκεις την ακριβή απόχρωση, επέλεξε την άχρωμη έκδοση.

Για το πως θα χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα με τον καλύτερο τρόπο, έχουμε ετοιμάσει έναν απλό οδηγό χρήσης με φωτογραφίες που θα σε καθοδηγήσουν.
Πάτησε εδώ για να τον δεις.

Extra Tip

Έχεις τη δυνατότητα να προστατέψεις τα καστόρινα παπούτσια σου από το νερό και την υγρασία. Η διαδικασία λέγεται αδιαβροχοποίηση και αρκεί η χρήση ενός μόνο προϊόντος. Το σπρέι Saphir Nano Invulner είναι ιδανικό προϊόν για αδιαβροχοποίηση υποδημάτων, απόλυτα ασφαλές για χρήση. Δεν περιέχει επιβλαβείς σιλικόνες για να κάνει την στεγανοποίηση.

Το Invulner εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο όπως το ανανεωτικό σπρέι σουέτ. Όπως και στο Saphir Renovetine, ανακινήστε το φιαλίδιο καλά και ψεκάστε από απόσταση περίπου 15 – 20cm σε ανοιχτό, καλά αεριζόμενο χώρο. Στην συνέχεια, αφήστε τα για 30 έως 45 λεπτά ώστε να στεγνώσουν.
The Doyens Club