9 Κανόνες για το Ανδρικό Κουστούμι - 2ο Μέρος - The Doyens Club
Το κοστούμι είναι πραγματικά η αρχή και το τέλος σ΄ ένα ανδρικό ντύσιμο. Συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεσαι για φαίνεσαι κομψός και να αισθάνεσαι όμορφα με το ντύσιμο σου. Αφού παρουσιάσαμε, το Πρώτο μέρος για το ανδρικό κουστούμι, συνεχίζουμε με τους επομένους  3 απαράβατους κανόνες…

4. Ξεκούμπωσε το σακάκι σου πριν καθίσεις.
ανδρικό κοστούμι χρωματος μπλε

Όταν καθίσεις είναι πολύ σημαντικό να θυμηθείς να ξεκουμπώσεις το κουμπί από το σακάκι σου. Εξίσου σημαντικό, για να διατηρήσεις το κομψό σου στυλ, είναι να το κουμπώσεις ξανά όταν είσαι όρθιος. Ακούγεται τόσο απλό, όμως, πόσες φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να το ξεχνά;
 

5. Έκθεσε τις μανσέτες. 
μοντέρνο ανδρικό κοστούμι

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο. Είναι μια μικρή προσαρμογή, το να αλλάξεις το μήκος του μανικιού στο σακάκι σου, θέλοντας να εκτεθούν κατά 2.5 εκατοστά περίπου οι μανσέτες από το πουκάμισο. Όταν αφήνεις τα χέρια σου προς τα κάτω τότε θα πρέπει να τελειώνουν στον καρπό σου, δεν θα πρέπει να καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος από το χέρι σου αλλά ούτε και λιγότερο.
 

6. Αφαίρεσε τις ραφές.
 

Είναι αξιοπρόσεκτο πόσο πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να αφαιρέσουν τις ραφές στα ανοίγματα, στο πίσω μέρος, όταν φορέσουν ένα καινούργιο κοστούμι. Όταν το αγοράσεις θα προσέξεις να βρεις τις ραφές στα ανοίγματα (αν υπάρχουν) μαζί με τις ραφές στις τσέπες. Χρησιμοποιώντας απλά, ένα μικρό ψαλίδι αφαίρεσε τις προσεκτικά πριν φορέσεις το κοστούμι.

Στο Doyens Club φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τον δυναμικό χαρακτήρα που έχουν οι άνθρωποι με φινέτσα και ποιότητα χαρακτήρα.

 

The Doyens Club