Λευκά Sneakers για Πάντα ! - The Doyens Club

Λευκά sneakers για πάντα. Είναι εφικτό ;

Είναι πολύ πιθανό να έχεις αντιμετωπίσει το γνωστό  πρόβλημα, όπου τα παπούτσια με άσπρες σόλες έχουν κιτρινίσει. Αν δεν το έχεις δει στα δικά σου, σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει στα λευκά sneakers κάποιου φίλου. Το ζήτημα είναι, μπορούν να γίνουν οι κίτρινες σόλες πάλι άσπρες;
Η απάντηση είναι ένα μεγάλο, Ναι ! Ωστόσο θέλεις  να εξαφανίσεις αυτό το αντιαισθητικό φαινόμενο αποτελεσματικά. Και όταν λέμε αποτελεσματικά, εννοούμε μ’ ένα προϊόν,ειδικό στο να κάνει άσπρες τις κιτρινισμένες σόλες. Όχι σπιτικά γιατροσόφια η’ tips και tricks από αυτά που «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο, με αμφίβολη αποτελεσματικότητα.

 

 

κρατήστε καθαρά τα λευκά sneakers

Καne το σε 3 βήματα.

#1. Πλένεις τις σόλες των παπουτσιών σου για να φύγει η σκόνη και οι απλοί λεκέδες. Θέλουμε να έχουμε μια όσο το δυνατόν πιο καθαρή επιφάνεια εργασίας.

#2.Κατόπιν, απλώνεις το υγρό καθαρισμού Tarrago Sole Restorer με ένα βουρτσάκι επάνω στην σόλα. Μπορείς επίσης. να εφαρμόσεις το υγρό ακόμα και στο  κάτω μέρος της σόλας.

#3.Ύστερα τυλίγεις την επιφάνεια που καθάρισες, με μια διαφανή μεμβράνη φαγητού και αφήνεις τα λευκά sneakers σου εκτεθειμένα στον ήλιο για 4-6 ώρες.

Το Tarrago sole restorer, σε συνδυασμό με τις ακτίνες του ήλιου, θα κάνει  μια χημική διεργασία που θα επαναφέρει το λευκό χρώμα στις σόλες των αγαπημένων μας υποδημάτων. Αν θέλεις το τέλειο αποτέλεσμα, μπορείς να επαναλάβεις  μια ακόμα φορά.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι επειδή τα λευκά sneakers περιλαμβάνουν και το επάνω μέρος, το Doyens Club σου προτείνει να διαβάσεις το άρθρο – Κάνε τα Λευκά Παπούτσια Σου σαν Καινούργια.

 

πως καθαρίζω λευκά sneakers

 

Μιλήσαμε αρκετά για λευκά sneakers, καθαριότητα κτλ. Στο επόμενο άρθρο μας θα εξετάσουμε το μεγάλο θέμα της άσχημης μυρωδιάς στα παπούτσια και πως μπορείς να την εξαλείψεις. Γι’ αυτό μείνε συντονισμένος.

Είμαστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες σε αυτά τα άρθρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου !

The Doyens Club