Υπηρεσίες

Vibram σε Υποδήματα Πόλης

Φθορές στα ακριβά σου παπούτσια; Επιδιόρθωση, όχι αντικατάσταση

Λάτρεψες εκείνα τα δερμάτινα παπούτσια από την πρώτη στιγμή που τα είδες στη βιτρίνα. Τα φόρεσες στα επαγγελματικά ραντεβού, σε νυχτερινές εξόδους, σε επίσημες εμφανίσεις. Τι και αν η τιμή τους ήταν υψηλή; Σε αντάμειψαν όχι μόνο με στιλ αλλά πολύ περισσότερο με άνεση. Όμως, ακόμη και τα πιο ποιοτικά παπούτσια κάποια στιγμή φθείρονται. Και τώρα; Θα τα αποχαιρετήσεις ψάχνοντας ένα καινούργιο αντάξιό τους ζευγάρι;

Όχι βέβαια. Απλώς θα υιοθετήσεις το μότο «Επιδιόρθωση, όχι αντικατάσταση». Ήτοι, τα ποιοτικά μας παπούτσια τα αγαπάμε και τα κρατάμε, και τους δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία και αρκετή ακόμη παράταση ζωής. Γιατί; Γιατί μπορούμε. Γιατί πιο συγκεκριμένα μπορούν οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του Doyen’s Club οι οποίοι ξέρουν άριστα την τέχνη του να δίνουν φιλί ζωής σε όλα τα υποδήματα. Πόσο μάλλον σε εκείνα που έχουν ήδη τις προδιαγραφές, καθώς από την κατασκευή τους έχουν δημιουργηθεί με τα πιο εκλεκτά υλικά.

Γιατί θέλουμε:

·    Να περπατάμε με ασφάλεια.

·    Να διατηρούμε τα παπούτσια μας για περισσότερο χρόνο.

·   Να συνδυάζουμε ποιότητα και αισθητική στα πράγματα μας.

Τεχνικό σκέλος

Μήπως λοιπόν τα εκλεκτά σου υποδήματα χρειάζονται αλλαγή σόλας; Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές καθώς στο Doyen’s Club με το χαρακτηριστικό σήμα Vibram Repair Point μπορείς να πατάς στις καλύτερες σόλες του κόσμου. Μάλιστα, με την ποικιλία των σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτει η διάσημη ιταλική εταιρεία τα παπούτσια σου μπορούν να αποκτήσουν περισσότερο στιλ αλλά και αξία. Πέρα άλλωστε από τη γενικότερη αναζωογόνηση μπορείς να τα ενισχύσεις με αδιαβροχοποίηση κάνοντάς τα ακόμη πιο γερά και ανθεκτικά στο νερό.

Τρόπος Μεταφοράς

Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα, είναι αυτό της μεταφοράς. Γιατί θα πρέπει να γίνει με ασφάλεια, εύκολα και οικονομικά. Η διαδικασία που ακολουθούμε πληρεί όλα τα κριτήρια.

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς με την σειρά μας θα σας ενημερώσουμε για ότι πρέπει να γνωρίζετε  σχετικά με την επισκευή – Χρονοδιάγραμμα, κόστος, προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν. Επίσης θα λάβετε μήνυμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο αποστολής.

Το δεύτερο βήμα είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας κατά την παραλαβή του πακέτου από εμάς όπως επίσης και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επισκευής για δείτε το αποτέλεσμα μέσω φωτογραφιών.

Το τρίτο βήμα είναι να πραγματοποιηθεί η αποστολή μέσω εταιρίας courier, με την οποία έχουμε σύμβαση και να σας γνωστοποιήσουμε  τον κωδικό της μεταφοράς έτσι ώστε να γνωρίζετε  την ακριβή τοποθεσία του πακέτου.

Επικοινωνήστε μαζί :

  • Τηλεφωνικά στο 274 111 0380
  • Μέσω email στο bedoyen@thedoyensclub.gr
  • Μέσω Viber / WhatsUp στο 6947 077333