Υπηρεσίες

Vibram σε Υποδήματα Βουνού

Vibram σε Υποδήματα Βουνού

Όλοι εμείς που έχουμε επαφή με την φύση, μπορούμε να πιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα πολλών μελετών, που καταδεικνύουν ότι οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με το φυσικό στοιχείο, νιώθουν ευεξία και μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή. Σε τέτοιου είδους εξορμήσεις το πλέον απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού μας είναι τα παπούτσια μας (ορειβατικά, κυνηγίου, trekking). Οπότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα : Πόσο καλά συντηρημένα είναι;


Πόσοι από εμάς γνωρίζουν οτι, κάποια υλικά υποδημάτων έχουν ημερομηνία λήξης. Σε αυτή  την περίπτωση : ” μπορούν να επισκευαστούν”;

Τελικά εκτός απο την επισκευή που μπορώ να βρω χρήσιμες συμβουλές και τα κατάλληλα προϊόντα για την συντήρηση τους;

Ας κάνουμε την σωστή επιλογή, τόσο ξεχωριστή όσο οι Doyens.

Τεχνικό σκέλος

Ίσως να είχατε την δυσάρεστη εμπειρία να δείτε, ότι μετά από κάποιο διάστημα η σόλα στα ορειβατικά ή κυνηγετικά παπούτσια σας αρχίζει να πολυμερίζεται. Συνήθως είναι το ενδιάμεσο τμήμα (υπόστρωμα) το οποίο κατασκευάζεται από πολυουρεθάνη και έχει ημερομηνία λήξης περίπου 5-7 χρόνια, από την ημερομηνία παραγωγή και όχι χρήσης. Ο λόγος ύπαρξης του είναι ότι απορροφά καλύτερα τους κραδασμούς.

Σε άλλες περιπτώσεις η ανάγκη αλλαγής σόλας οφείλεται στην φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης και καταπόνησης που υφίστανται τα δερμάτινα μποτάκια. Ως εκ τούτου δεν θέλετε να ρισκάρετε την ασφάλεια σας!

Όποια και αν είναι η ανάγκη των υποδημάτων σας, το τεχνικό του Doyens Club μπορεί να σας προσφέρει τις έξης υπηρεσίες :

  • Αλλαγή σόλας μόνο με γνήσια Vibram
  • Τοποθέτηση περιμετρικής μεμβράνης
  • Περιποίηση του δέρματος και αδιαβροχοποίηση σε υποδήματα βουνού
  • Κόλλημα &  Ράψιμο υποδημάτων
  • Άνοιγμα υποδημάτων
  • Βιολογικό καθαρισμό
  • Αλλαγή σε περιφερειακά αξεσουάρ ( εσωτερικός πάτος – κορδόνια)

​Έχοντας πιστοποίηση από την εταιρία Vibram και χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό για ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Τρόπος Μεταφοράς

Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα, είναι αυτό της μεταφοράς. Γιατί θα πρέπει να γίνει με ασφάλεια, εύκολα και οικονομικά. Η διαδικασία που ακολουθούμε πληρεί όλα τα κριτήρια.

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς με την σειρά μας θα σας ενημερώσουμε για ότι πρέπει να γνωρίζετε  σχετικά με την επισκευή – Χρονοδιάγραμμα, κόστος, προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν. Επίσης θα λάβετε μήνυμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο αποστολής.

Το δεύτερο βήμα είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας κατά την παραλαβή του πακέτου από εμάς όπως επίσης και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επισκευής για δείτε το αποτέλεσμα μέσω φωτογραφιών.

Το τρίτο βήμα είναι να πραγματοποιηθεί η αποστολή μέσω εταιρίας courier, με την οποία έχουμε σύμβαση και να σας γνωστοποιήσουμε  τον κωδικό της μεταφοράς έτσι ώστε να γνωρίζετε  την ακριβή τοποθεσία του πακέτου.

Επικοινωνήστε μαζί :

  • Τηλεφωνικά στο 274 111 0380
  • Μέσω email στο bedoyen@thedoyensclub.gr
  • Μέσω Viber / WhatsUp στο 6947 077333