Saphir Χρυσή ή Κανονική Σειρά ; - The Doyens Club

Όταν ψάχνετε, για ποιοτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος και δερμάτινων υποδημάτων, δεν αποτελεί έκπληξη να ακούσετε το όνομα SaphirΗ Γαλλική εταιρία έχει φήμη, για την υψηλής ποιότητα της καθώς και για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ικανά να καλύψουν σχεδόν κάθε ανάγκη σας. Έχοντας αυτό υπόψη είναι λογικό να αναρωτηθεί κανείς : “Ποια από τις δυο σειρές να διαλέξω”; Για να δώσουμε την απάντηση, είναι καλό να ανατρέξουμε στην Ιστορία της εταιρίας.

 

 

SAPHIR MEDAILLE D’OR 1925 PARIS.

Το όνομα της σειράς προέρχεται από το μετάλλιο που απονεμήθηκε στην εταιρία το 1925, στην Διεθνή έκθεση, στο Παρίσι. Λόγω της υψηλής ποιότητα συστατικών γυαλίσματος του δέρματος, κατέκτησε την πρώτη θέση. Από τότε μέχρι σήμερα, η προσήλωση σε φυτικής προέλευσης συστατικά, συνεχίζει να ικανοποιεί ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς χρήστες. Ως εκ τούτου δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, οι ειδικοί σε όλο κόσμο θεωρούν ότι η σειρά Saphir Medaille D’or είναι η καλύτερη στον τομέα της. Πιστοποιώντας την επιβράβευση του 1925.

 

 

περιποίηση παπουτσιού με προϊόντα saphir

 

 

Έχει διαπιστωθεί ότι τα φυτικά συστατικά της πρώτης συνταγής, συνεχίζουν να καθαρίζουν και περιποιούνται το δέρμα εδώ και σχεδόν 100 χρονιά με απαράμιλλο τρόπο. Τα Saphir Medaille D’or  συνεχίζουν να παρασκευάζονται από ρετσίνι, λανολίνη, κερί μέλισσας, λάδι βιζόν και κερί carnauba. Μόνο πρόσφατα έχει γίνει μεταβολή στις πρωτότυπες συνταγές, προσθέτοντας  βούτυρο καριτέ σε ορισμένα προϊόντα. Τα δερμάτινα είδη απολαμβάνουν ιδιαίτερης ποιότητα ανανέωσης και ανάπλασης του χρώματος τους, αποκλείοντας επιβλαβή συστατικά όπως σιλικόνη & παράγωγα πετρελαίου. Η αυστηρή αποφυγή τέτοιων ουσιών εξασφαλίζει ότι δέρμα θα μείνει απαλό, ενισχύοντας την αντοχή και την ομορφιά στον χρόνο.

 

 

SAPHIR BEAUTE DU CUIR.

Αυτή η σειρά προϊόντων προσφέρει σύγχρονες καινοτομίες σε ποιοτικά προϊόντα περιποίησης τα οποία θα πρέπει κάποιος να εξετάσει. Μολονότι δεν ανήκουν στην οικογένεια Medaille D’or,  ακολουθούν την ίδια παράδοση. Από την άλλη επεκτείνονται στην φροντίδα κλωστοϋφαντουργικών και συνθετικών ειδών. Η σειρά Saphir Beaute du cuir μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία επιφύλαξη, σε δερμάτινα είδη και υποδήματα. Ενσωματώνει τεχνολογίες οι οποίες δεν θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμες το 1925 και δεν περιλαμβάνονται στα προϊόντα Saphir Medaile D’or.

 saphir χρυσή σειρά

 

 

 

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Αν θέλετε να απολαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα για τα δερμάτινα υποδήματα σας η επιλογή είναι Saphir Medaille D’or 1925 Paris. Ουσιαστικά κερδίζετε, επενδύοντας στον χρόνο και της εκλεπτυσμένη ομορφιά τους.

Από την άλλη, επιλέγοντας την σειρά Saphir Beaute du cuir θα διακρίνετε την διαφορά, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη κοινή σειρά προϊόντων. Επίσης με χαμηλότερο κόστος, έχετε διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα επίλογων σε χρώματα και είδη που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Μια σταθερή επιλογή που δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο προϊόν να διαλέξετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email – bedoyen@thedoyensclub.gr – επισυνάπτοντας σχετικές φωτογραφίες και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Leave a comment

The Doyens Club