Λίγα λόγια για εμάς - The Doyens Club
Address:bedoyen@thedoyensclub.gr

Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήλθατε

Σχετικά με εμάς

Η πρώτη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων.
Doyen:  the senior member, as in age, rank, or experience, of a group, class, profession, a person considered to be knowledgeable or uniquely skilled as a result of long experience in some field of endeavor

 

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία σε όποιον τομέα και αν ανατρέξει κανείς, θα συναντήσει άνδρες που ξεπέρασαν το μέσο όρο και διακρίθηκαν για τις ικανότητες, το ταλέντο και την ψυχική τους δύναμη, τους αποκαλούμενους και Doyens. Τους θαυμάζουμε γιατί κατάφεραν να προσπεράσουν τις προσωπικές αντιξοότητες και τα εμπόδια που συνάντησαν, εκδηλώνοντας ιδιότητες όπως εξυπνάδα, θάρρος, επιμονή και προσήλωση στο στόχο. Αυτά τα ψυχικά και πνευματικά χαρίσματα τους έκαναν διάσημους και παράδειγμα για όλους μας.

Ποιος από εμάς δεν θαυμάζει ακόμα και σήμερα Doyens όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Ουΐνστον Τσώρτσιλ και ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ;  Άνδρες που ξεπέρασαν το μέσο όρο, μένοντας γνωστοί για τα κατορθώματα αλλά και το απαράμιλλο στυλ τους!

Στην εποχή μας που κυριαρχεί το φτηνό και η απομίμηση, είναι όλο και ποιο δύσκολο για τους Doyens να τύχουν της φροντίδας που αξίζουν. Η κουλτούρα της ισοπέδωσης αφαιρεί από τον άνδρα την μοναδικότητα του. Η μόδα της μίας σεζόν απειλεί το διαχρονικό ανδρικό στυλ.

Το Doyens Club είναι κάτι περισσότερο από ένα e-shop πώλησης προϊόντων. Είναι ένα club φροντίδας και επιβράβευσης όλων των εξαιρετικά ασυνήθιστων ανδρών. Αφήνουμε στην άκρη έννοιες όπως η εφήμερη μόδα και εστιάζουμε την προσοχή μας στην ποιότητα, την φινέτσα, το διαχρονικό στυλ. Επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα φροντίδας για τον άνδρα και τα υποδήματα του, δίνουμε χρηστικές συμβουλές και παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες.

Μπείτε στο Doyens Club και δοκιμάστε την φροντίδα που αξίζετε!

about us

Get The Latest News And Special Offers

The Doyens Club