3 Δώρα Για Τον Άνδρα Που Ξεχωρίζει - The Doyens Club

Ανεξάρτητα από το αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, κάποια στιγμή έχεις βρεθεί μπροστά στο ίδιο δίλημμα. Τι δώρο να του κάνω;

Αν είσαι ο κολλητός του, θέλεις ένα δώρο που να ταιριάζει στην ξεχωριστή προσωπικότητα του. Και οι δύο αντιλαμβάνεστε την έννοια της ποιότητας στα προσωπικά σας αντικείμενα, οπότε θα διαλέξεις αυτό που του αξίζει.
Από την άλλη, ίσως είσαι γυναίκα και θέλεις να δείξεις στον σύντροφο σου, ότι είναι μοναδικός! Επιδιώκεις να έχει κάτι που θα σε θυμίζει, δηλαδή, ότι αυτό το δώρο ήταν από εσένα! Πάρε μερικές ιδέες…

Καλαπόδια από αρωματικό ξύλο κέδρου

 

δώρα για τον άνδρα - ξυλινα καλαπόδια

 

Χρηστική επιλογή αλλά κυρίως με άποψη. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα δώρα και ο ενδιαφερόμενος θα έρχεται σε επαφή μαζί του κάθε ημέρα. Προτού φύγει από το σπίτι για το γραφείο αλλά και μόλις γυρίσει. Η σημασία του δώρου σου είναι διαχρονική, ανεξάρτητα από τα πόσα ζευγάρια υποδημάτων αλλάξει. Κυρίως όμως θα τον βοηθήσεις να διατηρήσει το αγαπημένο του ζευγάρι από την φθορά και την παραμόρφωση.Το ήξερες; Οι κατασκευαστές καλαποδιών έχουν μελετήσει την διάρκεια ζωής των υποδημάτων, με και χωρίς την χρήση τους, στο ίδιο ζευγάρι. Τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά. Μέχρι και 86% αυξάνεται ο χρόνος καλής χρήσης τους, λόγω των ξύλινων καλαποδιών. Οπότε να μια καλή ιδέα. Κοίτα εδώ..

Ποιοτικές κάλτσες από 100% βαμβάκι μερσεριζέ.

 

κάλτσες πουρνάρα δώρα για τον άνδρα

 

Για αυτούς που επιθυμούν την ποιότητα, ακόμα και εκεί που δεν φαίνεται! Γιατί έτσι τους αρέσει και όχι για να το δείχνουν! Ο άνδρας που ξέρει, προσέχει πολύ τα υλικά κατασκευής όταν επιλέγει τις κάλτσες του. Εσύ θα το αφήσεις στην τύχη;Το δίκλωνο επεξεργασμένο βαμβάκι βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το ανδρικό δέρμα, μια και είναι υποαλλεργικό, διατηρεί ιδανικά τη θερμοκρασία του σώματος και δεν προκαλεί ούτε υπόνοια φαγούρας. Η υπεροχή του είναι συντριπτική,αφού εξασφαλίζει πως τα αγαπημένα σας ζευγάρια κάλτσες, θα σας συντροφεύουν για τον τριπλάσιο χρόνο τουλάχιστον. Διάλεξε χρώμα!

Αν το σκέπτεσαι ακόμα, άκου και αυτό!
 

Προϊόντα περιποίησης υποδημάτων Saphir.

Αν ανήκεις στα άτομα που θυμούνται  κάποια εταιρία μόνο και μόνο επειδή την χρησιμοποιούσε ο παππούς, σε παρακαλούμε ξανασκέψου το! Ο κόσμος έχει προχωρήσει, γιατί εσύ να μένεις στα παλιά; Επέλεξε μια εταιρία που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, όσον αφορά την περιποίηση των δερμάτινων υποδημάτων! 

SAPHIR MEDAILLE D’OR

H προσήλωση σε φυτικής προέλευσης συστατικά, συνεχίζει να ικανοποιεί ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς χρήστες. Ως εκ τούτου, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, οι ειδικοί σε όλο κόσμο θεωρούν ότι η σειρά Saphir Medaille είναι η καλύτερη στον τομέα της.
 

δώρα saphir για τον άνδρα

 

Saphir Beaute du cuir

Θα διακρίνεις την διαφορά, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη κοινή σειρά προϊόντων. Επίσης, με χαμηλότερο κόστος έχεις διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε 60 αποχρώσεις και είδη που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Μια σταθερή επιλογή που δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσει.

Στο Doyens Club , αναγνωρίζουμε την σημασία, του να επιλέγεις το καλύτερο.

The Doyens Club