Υπηρεσίες

Πιστοποιημένο Vibram Repair Point

Πιστοποιημένο Vibram Repair Point

Έχουν φθαρεί τα ορειβατικά ή τα κυνηγετικά σου παπούτσια; Ακόμη και αν δεν συχνάζεις στα βουνά αλλά χάλασαν τα αγαπημένα σου υποδήματα, προτού σκεφτείς να τα αντικαταστήσεις θυμήσου ότι υπάρχει η Vibram: η θρυλική… Ιταλίδα που άλλαξε τα δεδομένα στις σόλες ήδη από τις πρώτες δεκαετίες του προηγούμενου αιώνα.

Το όνομα της πρωτοπόρου μάρκας προέρχεται από τα αρχικά του Vitale Bramani, εμπνευστή και δημιουργού της πρώτης λαστιχένιας σόλας που το 1936 έφερε την επανάσταση στην ορειβασία.

Έκτοτε, η Vibram με έδρα το Αλμπιτζάτε παραμένει παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και εμπορεία σόλας υψηλών προδιαγραφών για παπούτσια ορειβασίας, εργασίας, trekking. Αλλά και για υποδήματα ορθοπεδικά καθώς και για τα πιο στιλάτα και κομψά παπούτσια που με τις σόλες Vibram αποκτούν έξτρα αντοχή και ομορφιά.

Τι λες, εάν είχες τη δυνατότητα, θα έστελνες τα παπούτσια σου για επιδιόρθωση στην Ιταλία;

Ανεξάρτητα από την πρόθεσή σου, δεν χρειάζεται πάντως να φτάσεις μέχρι τη γειτονική χώρα. Η Vibram έχει εξάλλου προβλέψει γι’ αυτό μέσα από τη συνεργασία με επιλεγμένους τεχνίτες υποδημάτων ανά τον κόσμο οι οποίοι φέρουν στα καταστήματά τους το χαρακτηριστικό σήμα Vibram Repair Point. Έτσι, χάρη στα επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια σημεία επιδιόρθωσης Vibram, η αντικατάσταση της σόλας γίνεται με την ίδια τεχνική σαν να ήταν πράγματι στα εργαστήρια της εταιρείας στην Ιταλία.

Φυσικά το Doyen’s Club δεν θα μπορούσε να λείπει από το δίκτυο των επίλεκτων τεχνιτών της Vibram. Με εμμονή στην ποιότητα αλλά και σεβασμό στα βήματά σου, φροντίσαμε με την απαραίτητη εκπαίδευση και τα εξειδικευμένα μηχανήματα να εξασφαλίσουμε το σημαντικό αυτό σήμα κατατεθέν που εγγυάται την ύψιστη απόδοση σε κάθε σου εξόρμηση.

Είτε θέλεις επομένως να διαβείς σε πιο κακοτράχαλα εδάφη είτε απλώς να περπατήσεις στους δρόμους της πόλης. Είτε θέλεις να αναβαθμίσεις τη σόλα σου είτε να την αντικαταστήσεις λόγω φθοράς το Vibram Repair Point Korinthos αναλαμβάνει να δώσει στα παπούτσια σου νέες δυνατότητες και αντοχή για πολλά ακόμη χρόνια.

Και αν η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων στις σόλες της Vibram, πέρα από τις διαφορετικές ποιότητες σε μπερδέψει, θυμήσου και πάλι ότι έχεις βρει την κατάλληλη διεύθυνση: Στο Doyen’s Club και το Vibram Repair Point Korinthos είμαστε στο πλευρό σου για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή.

Δεν είναι μόνο η άρτια εκπαίδευση και η εμπειρία που μας επιτρέπει να ξέρουμε ποιο ακριβώς είδος ταιριάζει σε συγκεκριμένα μοντέλα παπουτσιών. Ούτε μόνο τα κατάλληλα και αυστηρά συγκεκριμένων προδιαγραφών μηχανήματα. Πάνω από όλα, είναι η πρόθεση και το μεράκι του έμπειρου προσωπικού να προσφέρει ποιότητα που ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών.

Μένεις εκτός Κορίνθου; Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι απλώς επικοινώνησε μαζί μας για να σε καθοδηγήσουμε πώς μπορείς να στείλεις τα φθαρμένα παπούτσια σου και κατόπιν να τα παραλάβεις πιο όμορφα και γερά από ποτέ.

Εύκολα, γρήγορα και κυρίως με το πιο χαμηλό κόστος.