Blog

Οριστικό Τέλος στα Παπούτσια που Μυρίζουν !

Μήπως  ανήκεις στην κατηγορία όσων τα παπούτσια μυρίζουν άσχημα;

Τότε ίσως έχεις και εσύ την έκφραση του προσώπου που έχει ο εν λόγω κύριος στην φωτογραφία. Ακόμα χειρότερα, ίσως ντρέπεσαι να βγάλεις τα παπούτσια που μυρίζουν, παρουσία άλλων.

Βάλε ένα τέλος, στο ενοχλητικό αυτό πρόβλημα και νιώσε άνετα!

Το Doyens Club ασχολήθηκε με το πρόβλημα της  δυσοσμία των παπουτσιών και συγκέντρωσε εξειδικευμένα προϊόντα αλλά και πρακτικές συμβουλές για να τα καταφέρεις!

 

βοηθήστε τα παπούτσια που μυρίζουν

 

Όχι μόνο άρωμα αλλά και υγιεινή !

Τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν για τα παπούτσια που μυρίζουν άσχημα, προσφέρουν ένα ευχάριστο άρωμα (συνήθως λουλουδιών). Ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει είναι : Το αποσμητικό spray απλά «καλύπτει»  ή εξαλείφει την μυρωδιά; Η απάντηση θα είναι και το βασικό κριτήριο επιλογής.

Μερικές σωστές επιλογές

Saphir – Menthol. Βασισμένο στην μενθόλη,  που είναι εκχύλισμα μέντας. Συνδυάζει τέλεια το ευχάριστο άρωμα, που όλοι θέλουμε να έχουν τα παπούτσια μας και υγιεινής, μετά από πολύωρης χρήσης τους.

Tarrago – Fresh Deodorant. Αποσμητικό σπρέι παπουτσιών με αντιμικροβιακή δράση και ευχάριστο άρωμα λουλουδιών. Προσδίδει μια όμορφη αίσθηση και ευχάριστο άρωμα στα υποδήματα μας

Tarrago – Deo Fresh. Αποσμητικό σπρέι σε εργονομική συσκευασία για την καλύτερη διάχυση του αρώματος με μiα μόνο εφαρμογή. Μετά τη χρήση, παραμένει ένα ευχάριστο άρωμα λουλουδιών  για περίπου 48 ώρες.

Οπότε κάθε φορά που θα βγάζεις τα παπούτσια σου, κάνε ένα απλό ψέκασμα για να διατηρήσεις την υγιεινή τους.

 

 

πάνινα παπούτσια που μυρίζουν

Πρακτικές εισηγήσεις

 Κάλτσες: Ένα βασικό αξεσουάρ, ακόμα και τώρα το καλοκαίρι είναι οι κάλτσες. Έχουν άμεση σχέση με την εφίδρωση των ποδιών μας, γιατί το υλικό από το όποιο είναι κατασκευασμένες είτε την αυξάνει είτε την μειώνει. Άρα προκύπτει το ερώτημα : «Είναι οι κάλτσες σου 100% βαμβακερές» ; Αν όχι τότε πρέπει να το σκεφτείς ξανά, πάρε κάλτσες Πουρνάρα !

Πάτοι παπουτσιών:Το τμήμα του ποδιού με την μεγαλύτερη εφίδρωση, είναι το πέλμα. Ως εκ τούτου ο ιδρώτα, μετά από πολύωρη χρήση, συσσωρεύετε στον πάτο. Γι΄ αυτό σου προτείνουμε ανάλογα με την χρήση τους, να μην αμελείς να αλλάζεις συχνά τους πάτους των παπουτσιών.

Εναλλαγή υποδημάτων: Προφανώς κάποιο ζευγάρι σε εξυπηρετεί περισσότερο σε καθημερινή χρήση, ωστόσο η εναλλαγή με ένα δεύτερο έχει σημαντικά ωφέλει. Καταρχήν δίνεις την δυνατότητα στα υποδήματα να αποβάλουν την υγρασία που δημιουργείτε όταν τα φοράς για πολλές ώρες. Αυτό ταυτόχρονα μειώνει την φθορά στο δέρμα και προλαμβάνει τις ρωγμές του.

ανδρικά παπούτσια που μυρίζουν

 

Πολύ σημαντικό αξεσουάρ για τα ανδρικά υποδήματα στην καταπολέμηση της υγρασίας, είναι επίσης τα κέδρινα καλαπόδια, γιατί επιταχύνουν την διαδικασία της αφύγρανσης ενώ διατηρούν την φόρμα τους.