Προσωπική εμφάνιση

Κάλτσες Pournara

Οι κάλτσες είναι το ποιο υποτιμημένο αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα ενός άντρα. Ίσως νομίζουμε ότι επειδή δεν φαίνονται πολύ, δεν χρειάζονται την απαραίτητη προσοχή. Το αποτέλεσμα είναι συχνά η εικόνα ενός κατά άλλα άψογου ανδρικού στυλ, να χαλάει από την εμφάνιση των καλτσών.

Άσχετοι χρωματικοί συνδυασμοί, διαφορετική υφή στην κάλτσα και στο ύφασμα του παντελονιού, ξεχειλωμένες κάλτσες που δεν εφαρμόζουν σωστά στο πόδι, χαλάνε την εικόνα ενός ακριβού ντυσίματος και προκαλούν τα αρνητικά σχόλια.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι κάλτσες κακής ποιότητας απειλούν την υγεία του ποδιού σου και φέρνουν προβλήματα. Όπως λοιπόν δεν θα έβαζες φτηνά και επικίνδυνα ελαστικά στο ακριβό σου αυτοκίνητο, γιατί να φοράς ακατάλληλες κάλτσες στα πόδια σου;

To Doyens Club έψαξε και βρήκε για εσένα τις κορυφαίες σε ποιότητα και στυλ ανδρικές κάλτσες που θα συνοδεύσουν τα καλύτερα ντυσίματα σου. Οι κάλτσες Pournara έχουν όλα αυτά που ζητάς: κορυφαία ποιότητα για μεγάλη αντοχή και πρωτοποριακό design για απόλυτη εφαρμογή.

Κατασκευάζονται 100% από δίκλωνο βαμβάκι μερσεριζέ, με πατενταρισμένες μεθόδους και με μεγάλη πυκνότητα πλέξης. Ως αποτέλεσμα παράγονται κάλτσες με διπλάσια και τριπλάσια ανθεκτικότητα, που διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος για να αισθάνεσαι ευχάριστα όταν τις φοράς.

Αλλά δεν είναι μόνο η ποιότητα που κάνει τις κάλτσες Pournara να ξεχωρίζουν. Το εξειδικευμένο τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας Pournara ανέπτυξε, πρώτο στον κόσμο, κάλτσες χωρίς ραφή, ενδιάμεσα στα δάκτυλα. Αυτή η καινοτομία προσφέρει καλύτερη εφαρμογή και δίνει τέλος στην ενόχληση από τις ραφές στα δάκτυλα των ποδιών σου.

Τώρα ξέρεις. Κοίτα στην ντουλάπα σου και αναρωτήσου: «Μήπως οι κάλτσες που έχω, χαλάνε το στυλ μου και κουράζουν τα πόδια μου;».  Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά και στην παραμικρή λεπτομέρεια δοκίμασε τις ανδρικές κάλτσες Pournara.