Σωστή Αποθήκευση Παπουτσιών -'Οτι Πρέπει να Ξέρετε - Doyens

Ο χειμώνας φεύγει και η άνοιξη κάνει αισθητή την παρουσία της για τα καλά. Έρχεται σιγά σιγά η στιγμή των αλλαγών της εποχής, στα ρούχα και στα παπούτσια μας. Ας δούμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα αγαπημένα μας ζευγάρια υποδημάτων.

1. Έλεγχος

αποθήκευση παπουτσιών

 

Ίσως φαντάζει πιο εύκολο να βάλουμε στον προσδιορισμένο χώρο αποθήκευσης τα παπούτσια μας όπως είναι, αλλά όλοι κατά βάθος γνωρίζουμε ότι αυτός ΔΕΝ είναι ο σωστός τρόπος. Γι’ αιτό κάνε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης και δες το βαθμό της φθοράς τους. Αν χρειάζονται επισκευή, ένας σωστός επαγγελματίας θα φροντίσει για αυτό.

Ίσως όμως δεν εμπιστεύεσαι κάποιο κατάστημα στην περιοχή σου ή απλά δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Επίσης ορισμένοι από εμάς μπορεί να έχουν μετακομίσει πρόσφατα και να μην γνωρίζουν που να απευθυνθούν. Μην ανησυχείς, για όλες αυτές τις περιπτώσεις, έχουμε την λύση για εσένα…

Επαγγελματικές Υπηρεσίες σε ανδρικά υποδήματα.

2. Φροντίδα

αποθήκευση παπουτσιών

 

Ας υποθέσουμε ότι τα δερμάτινα παπούτσια σου είναι σε άψογη κατάσταση. Είσαι άτομο που ξεχωρίζει και αυτό φαίνεται ακόμα και στον τρόπο που μεταχειρίζεται τα πράγματα του. Σίγουρα είναι αναγκαία μια περιποίηση πριν την αποθήκευση. Ακολουθούν Οδηγοί Συντήρησης ανάλογα με το είδος.

 

3. Σωστή αποθήκευση.

Θεωρούμε ως δεδομένο, ότι ο χώρος αποθήκευσης είναι ο κατάλληλος, μακριά από ακραίες θερμοκρασίες ζέστης ή κρύου που θα μπορούσαν να μεταλλάξουν ακόμα και υποδήματα άριστης κατάστασης σε τελικό S. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να βεβαιωθείς ,ότι τα αγαπημένα σου είδη δεν κινδυνεύουν από την υγρασία και την ανάπτυξη μούχλας.

Είναι απαραίτητο, αν δεν έχεις κρατήσει το εργοστασιακό κουτί, να προμηθευτείς ένα για κάθε ζευγάρι. Αυτό θα σε βοηθήσει στην προστασία και σωστή οργάνωση, από το να κάνεις όλα τα ζευγάρια  “κονσέρβα”. Γιατί να μην κολλήσεις μια αυτοκόλλητη ετικέτα απ’ έξω με το χρώμα και το είδος;

Σημαντικό για την κακοσμία και υγιεινή του εσωτερικού των υποδημάτων, είναι ένα αποσμητικό με διπλή δράση. Αυτό θα τα συντηρήσει και θα δώσει μια διαφορετική αίσθηση μόλις ανοίξεις το κουτί 6 μήνες αργότερα. Κάτι, να σαν την μυρωδιά ενός καινούργιου ζευγαριού, το οποίο μόλις αγόρασες από το κατάστημα.
 

Πολύ σημαντικό, είναι να χρησιμοποιήσεις  κέδρινα καλαπόδια, τα οποία απορροφούν την υγρασία και διατηρούν την φόρμα των παπουτσιών σου.Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να δοκιμάσεις  τουλάχιστον τα πλαστικά.

Εν κατακλείδι, δεν χρειάζεται να αφιερώσεις υπερβολικό χρόνο, ούτε να κάνεις την επένδυση της ζωής σου. Αντίθετα, αν διαθέσεις μισή ώρα και πάρεις τα απαραίτητα προϊόντα, που θα σου  είναι χρήσιμα για την επόμενη σεζόν, είσαι έτοιμος.
 
Στο Doyens Club, είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε μαζί σου ιδέες και πρακτικές συμβουλές, τις οποίες πρώτα εφαρμόζουμε εμείς. Επίσης, είμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο γύρω από τον άνδρα και την προσωπική του φροντίδα!

The Doyens Club