Blog

Αλλαγή Σόλας Vibram Σε Προσιτές Τιμές

Διαβάζεις αυτό το άρθρο γιατί γνωρίζεις συγκεκριμένα τι ψάχνεις. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε γιατί είναι σημαντικό να αλλάξεις τις σόλες Vibram στα παπούτσια ορειβασίας ή τα παπούτσια κυνηγίου σου.Γνωρίζεις ήδη ότι ακόμα και οι σόλες από λάστιχο που είναι σε «καλή κατάσταση» σκληραίνουν με την πάροδο του χρόνου και γλιστρούν σε βρεγμένη επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, όταν η σόλα είναι φθαρμένη και δεν έχει πρόσφυση, σε στιγμές που θα πρέπει να πατήσεις σταθερά σε βραχώδες μέρος.Η αλλαγή σόλας Vibram όπως καταλαβαίνεις είναι μια σύνθετη εργασία η όποια απαιτεί εμπειρία. Χρειάζεται να αντιμετωπιστεί η κάθε περίπτωση διαφορετικά, με τον κατάλληλο τρόπο εργασίας. Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, το καταφέρνει αυτό με επιτυχία από το 1994.

Εξειδικευμένες  Υπηρεσίες

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες με τον έναν ή το άλλον τρόπο αλλάζουν σόλες σε υποδήματα βουνού. Πως θα ξεχωρίσεις τον πιο δυνατό παίκτη της αγοράς; Η απάντηση είναι από τις εξειδικευμένες εργασίες που μπορεί να σου προσφέρει. Σ΄ εμάς μπορείς να έχεις την πλήρη αδιαβροχοποίηση των υποδημάτων από το νερό και την υγρασία με την τοποθέτηση μεμβράνης – μπορντούρας από λάστιχο περιμετρικά. Γιατί ξέρουμε από πρώτο χέρι, πως η στεγανότητα είναι το Α και το Ω στις αρβύλες.

Επιλέγουμε για εσένα, με προσοχή, το είδος της σόλας Vibram που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις του ορειβατικού ή κυνηγητικού υποδήματος. Δεν προσφέρουμε «έτοιμες» λύσεις για τους πελάτες μας αλλά εξασφαλίζουμε προϊόντα νέας ημερομηνίας που εγγυώνται όλα τα χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής.

Αλλαγή σόλας vibram σε αθλητικά παπούτσια
 

Προετοιμασία

Πιστεύουμε στο γνωμικό του Πλάτωνα «Αρχή ήμισυ του παντός» γι’ αυτό θεωρούμε ότι η προετοιμασία πρέπει να γίνει με επιμέλεια, για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο σωστός καθαρισμός από την παλιά και φθαρμένη σόλα όπως επίσης και η προετοιμασία της νέας είναι το κλειδί της επιτυχίας.

υποδήματα μετά από αλλαγή σόλας vibram

Αλλαγή σόλας Vibram

Αλήθεια πως θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε, ότι τοποθετούμε την καλύτερη σόλα αλλά θα χρησιμοποιήσουμε μια φθηνή κόλλα για ολοκληρώσουμε την διαδικασία γιατί έτσι θα χαμηλώσουμε την τιμή; Θα μας επέλεγες ; Εμείς όχι! Αντιμετωπίζουμε τα υποδήματα σου σαν δικά μας, γι’ αυτό επιλέγουμε τα ποιοτικότερα υλικά συγκόλλησης για να ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Δεν διακινδυνεύουμε πότε την αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που θέλουμε να νιώθεις. Εσύ γιατί να κάνεις την λάθος επιλογή ;

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μας με συνολική φροντίδα. Τα υποδήματα βουνού που χρησιμοποιούνται μέσα σ΄ένα δύσκολο περιβάλλον χρειάζονται περιποίηση στο δέρμα. Αυτό θα πρέπει να γίνει με προϊόντα μιας εταιρίας που να είναι αξιόπιστα για την αποτελεσματικότητα τους και με ποικιλία για να καλύπτει κάθε ανάγκη, όπως η Saphir. Επίσης δεν είναι λίγες οι φόρες που το αγαπημένο σου ζευγάρι μποτάκια έχει σκιστεί, ξηλωθεί ή ξεκολλήσει , κάτι το οποίο δεν πρέπει να σε ανησυχεί γιατί το αναλαμβάνει το τεχνικό τμήμα μας.

Πόσο θα κοστίσει ;

Υπάρχουν 3 γενικές κατηγορίες σε σόλες Vibram που μπορεί να μπουν:

1.Σε υποδήματα των οποίων η μεσόσολα* δεν διασπάται και είναι σε καλή κατάσταση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν  επίπεδες σόλες Vibram από συμπαγές λάστιχο, που προσφέρουν σταθερότητα στο βάδισμα. Με κόστος από 30 ευρώ.

2.Όταν τα υποδήματα σου έχουν μεσόσολα* η οποία διασπάται σε μικρά κομμάτια ή τρίβεται, τότε είναι ανάγκη να χρησιμοποιηθεί Vibram σόλα σε σχήμα σκάφη. Αυτή η σόλα η οποία αποτελείται αποκλειστικά από συμπαγές λάστιχο και έχει μεγάλη αντοχή. Το κόστος της είναι από 40 ευρώ.

*Το ενδιάμεσο τμήμα της σόλας το οποίο απορροφά τους κραδασμούς .

3.Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, που η μεσόσολα αποσυντίθεται, η σόλα που θα χρησιμοποιήσιμε είναι Vibram σε σχήμα σκάφη ή ημίσκαφο. Η διαφορά έγκειται στο ενσωματωμένο υπόστρωμα από Pu για την μέγιστη απόσβεση των κραδασμών σε συνδυασμό την εγγύηση αντιολισθητικότητας που προσφέρει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σε σόλες, η Vibram. Με κόστος από 45 ευρώ.

Είναι απολύτως κατανοητό ότι δεν γίνεται να αναλύσουμε όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται γύρω από την αλλαγή της σόλας Vibram. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σου για οποιαδήποτε απορία έχεις, γι΄ αυτό σε προτρέπουμε να μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Doyens Club

Δερβενακίων 20, Κόρινθος

Τηλέφωνο: 274 111 0380

Email – bedoyen@thedoyensclub.gr

Viber & WhatsUp – 6947 077333