Καστόρινα Παπούτσια -Αδιαβραχοποίηση Παπουτσιών - The Doyens Club

Ένα απαραίτητο στοιχειό στην συλλογή ενός άνδρα, είναι σίγουρα, ένα ζευγάρι καστόρινα παπούτσια. Τα επιλέγεις γιατί σου αρέσει πολύ η ξεχωριστή εμφάνιση και η ζεστή υφή τους. Ειδικά σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καφέ, τα καστόρινα παπούτσια, σε κάνουν να ξεχωρίζεις για την εμφάνιση σου.

Αυτό που μπορεί να σε προβληματίζει όμως, είναι πως θα διατηρηθούν σας καινούργια, για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Πλέον αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί.

Το Doyens δημιούργησε έναν  Oδηγό Περιποίησης για Καστόρινα & Σουέτ υποδήματα.

Ωστόσο είναι εφικτό να τα προστατέψεις, προτού λερωθούν από «σκληρούς» λεκέδες; Μπορείς να δημιουργήσεις μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στο νερό και στα στίγματα που δημιουργεί;

 

αδιαβροχοποίηση παπουτσιών από καστόρι

 

Η επιστήμη της φροντίδας των υποδημάτων έχει προχωρήσει πολύ, μέσω της νάνο-τεχνολογίας. Έτσι μέσω μιας ειδικής φόρμουλας, η αδιαβροχοποίηση παπουτσιών είναι εφικτή και πολύ εύκολη. Αν είχες την δυνατότητα να τα προστατέψεις ακόμα και λιπαρούς λεκέδες, σίγουρα θα ήθελες να το ξέρεις !

Στα πλεονέκτημα αυτης της τεχνολογιας, περιλαμβάνεται ότι το δέρμα (οποιουδήποτε είδους) δεν αλλοιώνεται χρωματικά, ούτε δημιουργούνται στίγματα. Επίσης συνεχίζει  να «αναπνέει» όπως όταν το πήραμε καινούργιο. Τέλος είναι εξίσου κατάλληλο για όλα τα δέρματινα, πάνινα και υποδήματα που έχουν τμήματα από αδιάβροχη μεμβράνη

Έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο για εσένα, που αφορά την αδιαβροχοποίηση!

Leave a comment

The Doyens Club