Blog

Πάτοι Για Μεγάλα Παπούτσια

Για εσένα που φοράς μεγάλο νούμερο, αντιλαμβανόμαστε τι αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Από κάποιο σημείο και μετά άρχισες να έχεις δυσκολία στην επιλογή καινούργιου ζευγαριού παπουτσιών, αλλά εξίσου δύσκολο ήταν να βρεθούν πάτοι για μεγάλα παπούτσια.

Σου ήταν πιο εύκολο να βρεις αθλητικού τύπου υποδήματα, σε σχέση με casual και Oxford. Δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε να πληρώσεις με το παραπάνω. Ωστόσο, μπορείς να βρεις πάτους σε μεγάλο μέγεθος εύκολα και σε προσιτή τιμή.

Πάτοι για μεγάλο μέγεθος παπούτσια, ορίζονται οι πλέον του 46, που είναι το συνηθισμένο. Υπάρχει λύση για εσένα που φοράς μέχρι 52.

Άν φοράς 47 νουμερο

Doyens - πάτοι για μεγάλα παπούτσια

Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ζευγάρι δερμάτινους πάτους οι οποίοι κατασκευάζονται από μη-συνθετικά υλικά και είναι πολύ καλοί στην απορρόφηση του ιδρώτα . Ο χώρος που καταλαμβάνουν είναι σχεδόν μηδενικός, ως εκ τούτου δεν θα σε στενεύουν τα παπούτσια με την χρήση του. Ενίοτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάνω από τους ήδη υπάρχοντες. Εν αντίθεση με τους ανατομικούς δερμάτινους πάτους, δεν παρέχουν κάποια ειδική υποστήριξη στο πέλμα.

O πλέον αναπαυτικός πάτος για την καθημερινή χρήση όταν περπατάς ή στέκεσαι όρθιος για πολύ ώρα,η ευεξία στα κουρασμένα πόδια σου. Η ανατομική του μορφή επιτρέπει την αποτελεσματικότερη στήριξη της εσωτερικής διαμήκους καμάρας και της μετατάρσιας περιοχής, αυξάνοντας έτσι τη συγκράτηση της φτέρνας. Συνιστάται για όλους τους τύπους ποδιών και για ήπιες περιπτώσεις διαβητικών ποδιών. Ανακτά την δομή του χάρη στην τεχνολογία μνήμης. Ενδείκνυται για τις ακόλουθες χρήσεις: υποδήματα εργασίας, αστικά υποδήματα, αθλητικά υποδήματα και αθλητικά υποδήματα υψηλής απόδοσης.

Τι γίνεται όμως, αν λόγω της πολύωρης χρήσης αισθάνεσαι ότι αυτό το οποίο έχεις ανάγκη είναι πρωτίστως η υγιεινή, μακριά από την άσχημες μυρωδιές οι οποίες σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα? Η λύση ακούει στο όνομα Deo Active της Anatomisch ο οποίος πραγματικά “φυλακίζει” αποτελεσματικά οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίσει.

Πάντα υπάρχει η λύση ενός δερμάτινου ανατομικού πάτου όπως ο Footasanit – Pedor – Comfort, για το οποίο θα πούμε περισσότερα αμέσως μετά. Επίσης μια νέα επιλογή είναι διαθέσιμη από το Doyens Club. Οι Innersole Elite Forces δερμάτινοι ανατομικοί πάτοι.

Από 48-52 νούμερο

 

πάτοι για μεγάλα παπούτσια

Θα λέγαμε ότι o Footsanit – Pedor Comfort είναι η σωτηρία λύση ως πάτοι για μεγάλα παπούτσια. Καταρχήν, το ανατομικό του σχήμα, σχεδιασμένο από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Βαλένθια (IBV), παρέχει πιο αποτελεσματική στήριξη του εσωτερικού διαμήκους τόξου και αυξάνει τη σταθερότητα χάρη στο περιβάλλων σχήμα του στη φτέρνα. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα προβάτου, με ανατομική στήριξη στη περιοχή της πτέρνας. Παρέχει προστασία από τις κρούσεις παρέχοντας βέλτιστη άνεση σε κάθε βήμα . Δεν είναι απλά μια λύση ανάγκης αλλά εκείνος ο πάτος που θα  αφαιρέσει την αίσθηση  της κούρασης και ” τα βαριά  πόδια” που έχεις όταν γυρίζεις στο σπίτι σου.

Από την άλλη, αν το νούμερο σου είναι έως 49 μπορείς να δοκιμάσεις τους νέους Innersole Elite Forces δερμάτινους ανατομικούς πάτους.

Άρα όταν ακούς “Πάτοι για μεγάλα παπούτσια” ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο Doyens Club.

Μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα περιποίησης των sneakers & αθλητικών υποδημάτων εδώ..!