Blog

Κρατήστε τα Πόδια σας Ζεστά με Θερμικούς Πάτους Υποδημάτων

Οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ευημερία ενώ τα γεγονότα δείχνουν ότι με την κλιματική αλλαγή, τα καιρικά φαινόμενα είναι όλο και πιο ακραία. Τα πόδια μας είναι από τα πρώτα μέλη του σώματός μας που επηρεάζονται από το κρύο. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ειδικά όταν τα πόδια είναι παγωμένα είναι δύσκολο να αισθανθεί κανείς ζεστός και στο υπόλοιπο σώμα, όσα ρούχα και αν φοράει. Πέρα από τη γενικότερη δυσφορία, υπάρχουν και άλλες συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουν τα κρύα πόδια: Το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα της συνεχούς ψύξης είναι τα τσιμπήματα, η σκλήρυνση και το σκάσιμο της επιδερμίδας, καταστάσεις που εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά μπορεί να οδηγήσουν σε φουσκάλες με τις ανάλογες δυσμενείς επιπτώσεις.

Εάν λοιπόν υποφέρετε και εσείς από κρύα πόδια, είτε γιατί εργάζεστε σε εξωτερικό χώρο είτε γιατί ταξιδεύετε πολύ είτε γιατί έχετε γενικότερη ευαισθησία οι θερμικοί πάτοι παπουτσιών είναι η λύση και μια ευχάριστη κάλυψη ενάντια στις χειμωνιάτικες θερμοκρασίες. Θα είναι σαν να έχετε μία μικρή θερμική κουβέρτα στα παπούτσια σας που θα μεταφέρει τη ζέστη και στο υπόλοιπο σώμα.

 

Οι θερμικοί πάτοι του Doyens Club υπερέχουν γιατί αποτελούνται από 3 στρώματα για απόλυτη προστασία από την υγρασία και το κρύο.

Θερμικοί πάτοι παπουτσιών από 100% φυσικό μαλλί

Απολαύστε τη ζεστασιά και την άνεση στα πόδια σας όσο κρύο και αν κάνει με πάτους από γνήσιο μαλλί. Πέρα από την ευχάριστη αίσθηση που θα νιώθετε καθώς τα πέλματά σας θα ακουμπούν στο μαλακό 100% φυσικό μαλλί, το αγνό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένοι οι θερμικοί πάτοι φροντίζει ώστε να απομακρύνεται η υγρασία από το εσωτερικό των παπουτσιών και να διατηρούνται τα πόδια σας στεγνά και άνετα.

Αν και οι θερμικοί πάτοι κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και δεκαετίες, η τεχνολογία κατασκευής αυτών των ειδών δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Σήμερα, οι θερμικοί πάτοι μπορούν επίσης να συνοψίσουν μια σειρά από εργονομικές ιδιότητες που ήταν δύσκολο να βρεθούν στο παρελθόν. Έτσι, οι κλασικοί μάλλινοι πάτοι έχουν γίνει πιο άνετοι ενώ εσείς ανεβάζετε τα στάνταρ της διάθεσής σας όσο κρύο και αν κάνει.

Οι μάλλινοι θερμικοί πάτοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα υποδήματα, είτε καθημερινά είτε πιο επίσημα είτε σε μπότες και μποτάκια. Επίσης, μπορούν να πλυθούν και να φορεθούν ξανά και ξανά. Και ένα tip που ακολουθούν οι περισσότεροι οπαδοί των ζεστών ποδιών: Φροντίστε να έχετε δύο-τρία ζευγάρια μάλλινους θερμικούς πάτους κάθε χειμώνα ώστε να αντιμετωπίζετε το κρύο σε κάθε έξοδο ή εξόρμηση χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε συνεχώς τους πάτους από παπούτσι σε παπούτσι.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τους μάλλινους θερμικούς πάτους παπουτσιών; Επικοινωνήστε μαζί μας στο Doyens’ Club και θα σας καθοδηγήσουμε ώστε να κάνετε τη σωστή -και την πιο ζεστή- αγορά για τα πόδια σας.

Προτεινόμενα Προϊόντα